Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger
Thank You Gift ApS ApS
Mail: kontakt@thankyou.dk
Tel: 9290 0915
Adr: Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg
CVR: 43766651

Bestilling og betaling
Alle vores priser på hjemmesiden er inkl. moms.

Prisen på bestillingstidspunktet er den gældende pris for købet.

Thank You Gift ApS.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på den angivne e-mailadresse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 24 timer, bør du kontakte os.

Du vil endnu en mail, når din ordre bliver sendt afsted fra Thank You Gift ApSs lager.

Alle aftaler med Thank You Gift ApS indgås i udgangspunktet på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse, bedes du sende os en mail på kontakt@thankyou.dk.

Betaling
Vi accepterer betaling via kreditkort, debetkort, Google Pay, Apple Pay og MobilePay.

Erhvervskunder kan betale med faktura (netto 8 dage), medmindre andet aftales. Dog kan der for nye erhvervskunder blive tale om, at hele eller dele af beløbet finder sted ved bestilling.

Vi accepterer følgende korttyper:

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard

Online betaling med kort
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan aflæses af andre - heller ikke Thank You Gift ApS. Hvis du oplever at pengene er trukket fra din bank inden vi har afsendt ordren, kan det være fordi banken har 'reserveret' pengene.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel.

Vi kan aldrig forhøje det aftalte beløb.

Fragt & Leveringstid
Vi vil altid bestræbe os på at få håndteret din ordre hurtigst muligt, gerne på samme eller følgende hverdag.

Ved udsolgte varer eller i tilfælde af ventetid fra vores leverandører, kan der dog gå længere tid, inden din ordre kan afsendes.

Thank You Gift ApS har en forsendelsesaftale med GLS, hvor vi alle hverdage får afhentet pakker. GLS leverer pakken hos pakkeshop dagen efter den er afsendt fra os, medmindre hjemmelevering er tilkøbt.

Thank You Gift ApS er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved GLS. GLS leverer pakker til privatadresser alle hverdage, og til pakkeshop alle hverdage samt lørdage. Ønsker du, at en pakke skal leveres på en bestemt dag, bedes du angive dette i en bemærkning til ordren, så vi kan planlægge det med GLS. Vi kan dog aldrig garantere at pakken kan leveres på en bestemt dag.

Vores almindelige leveringstid er 1-3 hverdage. Ved perioder med spidsbelastning vil leveringstiden dog kunne være længere. 

Leveringstid på større ordrer på firmagaver vil altid afhænge af ordrens størrelse, lager af varer mm. Du kan altid kontakte os for at aftale nærmere vedr. leveringstid. Leveringstid ved større ordrer f.eks. til firmagaver vil derfor blive meldt ud fra Thank You Gift ApS efter samtale med ordregiver. 


Ved bestilling af et større antal gaver kan vi vælge at pakke dem i en gaveæske fremfor en traditionel gavekurv med cellofan og bånd. Dette for at beskytte delikatesserne i gaven.

Ved bestillinger på et større antal gaver må forventes øget leveringstid. Ring og forhør dig hos Thank You Gift ApS, hvis I skal bruge gaverne til en bestemt dato, så vi kan aftale nærmere herom.

Salg af drikkevarer med alkohol (øl og vin)
Salg af drikkevarer med alkohol sker kun til personer over 18 år.

Hvis du ønsker at købe disse varer og accepterer vores handelsbetingelser, bekræfter du, at du er over 18 år gammel.

Forsendelsesomkostninger
Forsendelsesomkostninger afhænger af den valgte forsendelsestype og pakkens vægt og fylde. Prisen fremgår tydeligt på din ordre, inden du bestiller. Der vil altid blive fremsendt et sporingsnummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

Gratis fragt for gavekurve til pakkeshop ved køb over 500,00 kr. inkl. moms.

Prisen er 19,00 kr. ved levering til pakkeshop som privatkunde for gavekurve under 500,00 kr. inkl. moms.

Prisen for hjemmelevering er 59,00 kr. inkl. moms som privatkunde.

Større ordrer med fragt til erhverv aftales ved kontakt med Thank You Gifs ApS.

Returnering og fortrydelsesret
Bemærk: Nedenstående beskrivelse af fortrydelsesret gælder ikke fødevarer. Hvis du ikke er tilfreds med et produkt, som du har købt ved Thank You Gift ApS, hører vi meget gerne fra dig - men den almindelig fortrydelsesret gælder altså ikke fødevarer.

Når du handler hos Thank You Gift ApS.dk har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret (gælder ikke fødevarer), hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Returvarer sendes til:

Thank You Gift ApS
Adresse: Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation
Der ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Thank You Gift ApS indenfor tre døgn efter varens modtagelse.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger i et almindeligt omfang.

Varen sendes til:
Thank You Gift ApS
Adresse: Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

Du bedes informere os om problemstillingen så detaljeret som muligt og medsende en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Klage
Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, hører vi selvfølgelig meget gerne fra dig. Vi vil gøre alt for at have glade kunder.

Hvis du mod forventning ikke får løst dit problem, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@thankyou.dk

Kontakt os
Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: kontakt@thankyou.dk eller telefon 9290 0915.