Katealde - gourmet produkter til din gavekurv

Opdag Nye Gourmet Brands

Når det kommer til at udforske verdenen af gourmetoplevelser, er der ingen mangel på spændende og eksklusive muligheder. I dag præsenterer vi fire brands, der hver især tilbyder en unik smagsoplevelse: Katealde, Jose Lou, Zallo og Full Moon. Lad os udforske disse brands og deres fantastiske produkter.

 

 Katealde

Katealde begyndte deres rejse ind i verdenen af gourmetmad i begyndelsen af 1980'erne. Her begyndte de opdræt og opfedning af mulardænder, og den viden, de indsamlede i årenes løb, førte til lanceringen af deres kulinariske skatte på markedet i starten af 1990'erne. 

Den dag i dag er Katealde stadig dybt involveret i hele produktionsprocessen. Fra opdræt af ænderne på store åbne marker til omhyggelig forarbejdning og udvikling af deres produkter – de bevarer både den ældgamle tradition med at fodre ænderne med korn og omfavner samtidig moderne teknologier. Resultatet er en kulinarisk oplevelse, der kombinerer historie med innovation.

Ud over foie gras tilbyder Katealde tilbyder også et imponerende udvalg af patéer. Katealde forstår kunsten at skabe lækre patéer med smagsnoter, der spænder fra mild til intens. Uanset om det er en simpel og smørbar leverpate eller en mere kompleks pate med trøfler eller urter, så er kvaliteten og smagen altid i top.

Katealde's forpligtelse til kvalitet og ekspertise i produktionen af foie gras og patéer gør dem til en uvurderlig kilde til luksus og smag. Deres dedikation til at levere udsøgte gourmetprodukter gør Katealde til et must-try for enhver, der søger en autentisk og smagsfyldt oplevelse.

Jose Lou

Jose Lou - gourmet produkter fra spanien til din gavekurv

José Lou har dybe rødder i den spanske olivenverden og har i årevis leveret enestående gourmetoplevelser til elskere af middelhavskøkkenet. José Lou's sortiment omfatter Empeltre-sorten, der stammer fra Aragón-regionens marker og er kendt for sine dybe, sorte oliven. Arbequina-olivenen er elsket for sin fine og aromatiske olie, mens de grønne oliven fra de andalusiske oliventræer, Manzanilla og Gordal, bringer friskhed og sprødhed til bordet. Disse oliven er essentielle ingredienser i mange spanske retter og udgør den perfekte følgesvend til Spaniens kulinariske delikatesser.

José Lou er mest kendt for deres "De La Abuela" grønne, krydrede oliven, som er marineret i olivenolie, rød peber og hvidløg. Disse oliven tilhører den grønne Manzanilla-sort med splittet sten og er en sand dronning blandt snacks og appetizers. De er perfekte at dele og er tilberedt efter José Lous traditionelle opskrift, der går mange år tilbage. José Lous "Pelotín" oliven er også blevet internationalt populære på grund af deres lysegrønne farve og milde, glatte smag. Den lille olivenpille forstærkes af den indfusede ansjovis-brine, hvilket skaber en unik smagsoplevelse.

Ud over deres oliven er José Lou også kendt for at skabe lækre tapenader. Deres passion for kvalitet og autentiske smag stråler også igennem i disse produkter. José Lou er en uvurderlig kilde til luksus og smag inden for gourmetverdenen. Uanset om du leder efter oliven eller tapenader, så kan du ikke gp galt med José Lou. 


Zallo 

Kvalitets tun fra Zallo i dine firmagaver

Zallo har dedikeret sig til at levere enestående fiske- og skaldyrskonserves siden 1926. Deres sortiment omfatter en bred vifte af eksklusive produkter, der afspejler deres forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed.

Hvid Tun ("Bonito del Norte"): Zallo er kendt for at tilbyde hvid tun i verdensklasse. Dette er den mest værdsatte tunart takket være sin milde smag og sublime tekstur. Fanget i Biscayabugten i det cantabriske hav, bevares kvaliteten ved at fiske tunen med kroge, én ad gangen. Det er en kulinarisk skat, der er elsket i det baskiske køkken.

Yellowfin Tuna (Gullhale-tun): Denne tun er et fremtrædende medlem af Zallo's sortiment og er kendt for sit saftige, lyserøde kød og karakteristiske gul-agtige finner. Med sin størrelse og unikke smag er Yellowfin Tuna en vigtig ingrediens i Middelhavskøkkenet og sætter sin egen standard for kvalitet og smag.

Hos Zallo er hvert produkt fyldt med delikate smagsoplevelser, der er skabt med omtanke for både dine smagsløg og planeten. De arbejder hårdt for at levere produkter af højeste kvalitet, der respekterer og beskytter vores miljø. Så når du nyder Zallo's gourmet-fiske- og skaldyrskonserves, kan du være sikker på, at du ikke kun forkæler dine smagsløg, men også gør en positiv forskel for vores verden.Full Moon 

En af verdens bedste olivenolier fra Full Moon og deres balsamico samt oliven fyldt med lækkerier. De perfekte produkter til dine firmagaver.

Det, der sætter Full Moon's olivenolie i en klasse for sig, er det ekstraordinære mikroklima, de nyder godt af. Dette klima tillader høsten at foregå 15 dage tidligere end normalt, hvilket resulterer i en unik olivenolie med en enestående aroma. Høsten foregår under fuldmånen, og ifølge mytologien tilskrives olien særlige kræfter. Full Moon olien er lavet med Arbequina-oliven, der høstes under oktober månedens fuldmåne. Den har en intens gylden-gul farve med grønne nuancer og en elegant smag med hints af friskklippet græs. Smagen er fyldig og raffineret. Det er ingen overraskelse at den gentagende gange har modtaget priser ved vigtige internationale konkurrencer.

Full Moon tilbyder også en række balsamicoeddiker, herunder Premium Vinagre, fremstillet af de bedste Pedro Ximénez-druer, der er udsat for solen og efterfølgende gennemgår en lang proces med syrning, modning og ældning i 12 år. Dette er et 100% naturligt produkt uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og sødemidler. Der er også Balsamic Vinegar Grand Reserve, der er velafbalanceret med en mørk mahognifarve og en ekstraordinær smag af rosiner, karamel og trænuancer fra tøndeældningen. Denne eddike intensiverer retterne, den anvendes i, og når den kombineres med Full Moons olivenolie, skaber den en udsøgt dressing til salater, marinader, fisk, skaldyr og kød som and eller kalv.

Full Moon tilbyder også fyldte Gordal-oliven, som er håndplukkede, udstenede med omhu og fyldt med lækkerier som karamelliserede tranebær, løg, rød peber og karamelliseret melon. Disse fyldte oliven er en kulinarisk oplevelse i særklasse og repræsenterer perfektion inden for gourmetverdenen. 

 

Når det handler om at udforske verdenen af gourmetoplevelser, er det som at tage på en uforglemmelig kulinarisk rejse. De fire mærker, vi har udforsket i dag - Katealde, José Lou, Zallo og Full Moon - byder hver især på en unik smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg. Udover at produkter fra disse mærker findes i vores produkt sortiment, så kan du også finde dem i Chorines - en butik med delikatesser og specialiteter fra hele verden beliggende i Frederiksberg.Tilbage til blog